Ändra valuta: USDSEKEUR

Ändra språk: English (UK)Svenska

Om KREATIVT BRODERI

Företaget är svensk återförsäljare av handfärgade äkta sidenband, råsilketråd, organza, moulinégarn och pärlgarn från ledande tillverkare i Sydafrika. Ett av företagen är ett Fair Trade företag. Jag arbetar med snabba leveranser och personlig service. Workshops, inspirationsföreläsningar och kurser ordnas.

Bandbroderi eller Rockokobroderi är den enklaste och mest förlåtande av alla former av broderi och speciellt lämplig för nybörjare. Det är i det närmaste omöjligt att begå ett misstag och med enkla medel skapar man dramatiska effekter och vackra resultat.

Materialets struktur och färg (handfärgade sidenband från Sydafrika, silkestråd, garner, fjädrar, pärlor och stenar) och olika sorters stygn och knutar används för att få fram effekterna i broderiet. Men egentligen är det bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad du kan använda.

Mönstren kan vara förtryckta på bomull och fungerar då som en grund och du väljer sedan själv vad du vill framhäva. Du kan även fritt skapa ditt broderi med många olika material.

Jag är svensk återförsäljare avdet FairtradecertifieradeHouse of Embroiderysunikt handfärgade produkter: sidenband, råsilketråd, mouline- och pärlgarn.

Di van Niekerk’s Craft Unlimited som levererar handmålade siden- och organzaband av världsklass samt böcker och förtryckta mönster (canvaser).

Dela

 

 

©2022 www.kreativtbroderi.se - All rights reserved.

Mobil webbplats

eCommerce by CubeCart